Automatisch varen door een stuurautomaat

Als de zomerse dagen aanbreken kan ons geluk niet op. We zijn gek op mooi weer en genieten van elke dag dat de zon schijnt. Elke morgen als we de boot ophalen uit de haven staan we te springen. We voelen ons net twee kleine kinderen. We genieten enorm van de vrijheid die het varen met zich mee brengt. Door het water op te gaan met de boot genieten we van het weer en zien we ook nog eens wat van de omgeving. Varen is iets wat we al jaren doen. De afgelopen jaren begon het ons alleen te irriteren dat er maar één iemand echt kan genieten. De ander zit constant achter het stuur. Het gehoor van mijn man is de afgelopen jaren achteruit gegaan. Hierdoor verstaat hij me niet meer als ik hem iets vertel. We vroegen ons dan ook af of er misschien een oplossing was voor ons probleem. Bij Sail 360 hadden ze de ultieme oplossing hiervoor. Namelijk een stuurautomaat. Door een stuurautomaat te gebruiken kan mijn man ook echt genieten. De boot vaart op de automatisch piloot en we verstaan elkaar ook nog eens. Dat voelt heel prettig en is een stuk gezelliger.

Meer vrijheid door een stuurautomaat

Varen is geweldig. We doen dit al sinds de kinderen klein zijn. We hebben dus al jaren ervaring en we blijven het geweldig vinden om het water op te gaan. De vrijheid en de rust om je heen. Dat is pas echt ontspannen. Daar doen we het echt voor, we vinden het heerlijk om samen op pad te gaan. Dit doen we ook graag met vrienden en familie. Het is elke keer weer een feest als we er weer op uit gaan. We zien ook nog eens de mooiste plekken van het land. De wereld is prachtig vanaf het water. Nu we een stuurboord hebben aangeschaft hebben we veel meer vrijheid. Samen een wijntje drinken is nu mogelijk. Mijn man staat niet meer aan de andere kant van de boot maar kan nu ook eens naast me zitten. Het grote voordeel is dat hij me dan wel verstaat. Dat is een stuk gezelliger natuurlijk. We zijn dan ook ontzettend blij met ons stuurautomaat. Dit geeft ons veel meer vrijheid.

Genieten op het water

Elke keer is het weer een feest. Het maakt dan niet uit waar we heen gaan. Als we de haven uit varen dan genieten we meteen. We genieten van de rust, het water en de andere mensen op het water Door ons stuurbord genieten we nu nog meer van elkaar. Waarom wil je ook een stuurboord gebruiken:

  • Krijg je vrijheid terug door dit stuurautomaat
  • Er moet niemand meer achter het stuur staan
  • De boot vaart automatisch verder
  • Geniet van elkaar zonder te moeten sturen
  • Ontspan en geniet van je drankje
  • Krijg meer vrije tijd als je niet hoeft te sturen

Op een zomerse dag is het is heerlijk om te varen. Het enige nadeel is zoals eerder vermeld dat een van ons tweeën lekker kan ontspannen terwijl de ander voortdurend moet sturen. We zijn ontzettend bij dat we hiervoor een oplossing hebben gevonden. Met een stuurautomaat laten we de boot automatisch sturen. Dit zorgt ervoor dat we optimaal kunnen genieten van elkaar. Dan kunnen we samen op het dek genieten van het zonnetje. Dat is nog eens echt ontspannen. Wil je niet de hele tijd achter het stuur zitten? Maak dan gebruik van een stuurautomaat van Sail 360. Wil je meer weten: sail360.nl.

Lees meer…