Bent u dol op actieve vakanties? Boek dan bij Roy van Langen

Bij royvanlangen.nl kunt u een aantal actieve vakanties vinden in Europa. Roy van Langen is een personal trainer die u in Apeldoorn en omstreken kan helpen tijdens de fitness. Hij geeft ook fitnesstrainingen aan groepen waar u zich online voor kunt opgeven. In zes weken leert u alles over uzelf, uw conditie en vooral het verbeteren van uw conditie en spieren. Na de training kunt u het ongetwijfeld zelf in de praktijk brengen. Maar in deze tekst willen we het graag hebben over de actieve vakanties die Roy van Langen regelmatig organiseert. Hierbij gaat hij niet zelf mee maar wordt u begeleid door een International Mountain Leader, dus door een ware gids die de streek op zijn duimpje kent. Bent u dol op de bergen maar kent u de gevaren niet zo goed? Is kaartlezen niet uw sterkste kant of is het een sport die u vrijwel nooit beoefend? Wilt u geen enkel risico lopen tijdens dergelijke actieve vakanties maar wel willen genieten van de prachtige landschappen, vergezichten en de sport op zichzelf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Overigens volgt Roy van Langen op dit moment de NLAIM training zodat hij u binnenkort zowel binnen als buiten Europa ook zelf kan gidsen. Op dit moment bieden we u vier verschillende actieve vakanties aan in Europa en daar willen we graag uitgebreid met u over hebben.

Onze kunnen individueel en per groep geboekt worden

Het is aan u om te bepalen hoe u deze actieve vakanties wilt aanpakken. Wilt u het relatief rustig aandoen en zoekt u naar een continue persoonlijke begeleiding? Ga dan met uw partner of een aantal vrienden genieten van deze actieve vakanties onder begeleiding van een ervaren leider. Dit zal een individuele reis zijn die wordt toegespitst op de behoeften van de deelnemers die elkaar allen kennen. Vindt u een groepsreis met vele onbekenden een stuk leuker? Misschien wilt u hen ook helpen tijdens deze actieve vakanties en doet u graag nieuwe connecties op tijdens een reis. Kies dan voor de groepsreis. Overigens houden we deze actieve vakanties altijd kleinschalig zodat iedereen de ondersteuning krijgt die nodig is om de gehele reis met verve te voltooien. Waar gaan deze reizen naartoe en wat zijn de activiteiten?

  • U kunt naar Rätikon om een wandelreis te maken,
  • Of boek een reis naar het Kleinwalsertal voor een avontuurlijke sneeuwschoenwandeltocht,
  • De derde reis in Oostenrijk bieden we aan in de Stubaier Alpen. Wederom een sneeuwschoenwandeltocht maar dan van een hoger en zwaarder niveau.
  • En ten slotte bieden we een prachtige vakantie aan in Italië, in Valpelline om precies te zijn. Wilt u hier uw actieve vakanties houden? Dan staat u een zevendaagse wandeltocht te wachten.

Per reis vindt u uitgebreide details waaronder de beschikbaarheid en de prijs. We kunnen u wel alvast verzekeren dat u deze actieve vakanties niet snel zult vergeten.

Wilt u alvast trainen? Doe dan mee aan een bootcamp

Om in de stemming te komen of omdat u simpelweg goed uitgerust aan deze actieve vakanties wilt deelnemen, geeft Roy van Langen 8 keer per week een bootcamp in Apeldoorn. Deze trainingen zijn zowel voor jong en oud zeer uitdagend en u kunt kiezen uit een beginnende, normale en zware bootcamp. Wilt u meer informatie over de reizen? Dan kunt u een e-mail sturen of onze medewerkers aanspreken via Facebook. Ook telefonisch kunnen we u tijdens kantooruren te woord staan. Zorg ervoor dat u fit en uitgerust op reis gaat, dan zult u een geweldig avontuur in de bergen gaan beleven.