Cleanroom systemen

Home - Climatech bv | Cleanroom constructors

Voor het aanschaffen van cleanroom systemen is ClimaTech een optimale specialist. Voor een dergelijke ruimte gelden hoge industriële eisen. Daarom is het raadzaam een deskundig bedrijf hiervoor in te schakelen. Niet alleen om er zeker van te zijn dat het voldoet aan alle eisen, maar ook zodat het werkelijk een effectieve stofarme omgeving is. Bij ClimaTech werken de beste deskundigen die weten hoe ze een cleanroom vorm te geven. Niet alleen volgens de regels, maar ook volgens de productieprocessen van uw bedrijf. Het moet namelijk wel werkbaar zijn en aansluiten bij de behoeften van de medewerkers. Daarnaast bieden niet alle panden heel veel ruimte en moet met een beperkt aantal meters cleanroom systemen geïntegreerd worden. Na ruim 25 jaar heeft ClimaTech de ontwikkeling van de cleanroom tot hun kernactiviteit gemaakt. Voor veel organisaties zijn zij een betrouwbare partners die hen op alle vlakken kunnen ondersteunen in de cleanroom technologie door deze aan te passen aan het bedrijf. Hier komt een waar ontwerp uit voort waarbij aandacht besteed wordt aan de medewerkers die te maken krijgen met de cleanroom systemen. Hoewel veel eisen en wetten zijn opgesteld voor de cleanroom technologie, houden de specialisten zich daar niet alleen mee bezig. Zij kijken ook hoe deze toe te passen zijn op het bedrijf. Dat is een van de redenen dat ze een veelgevraagd bedrijf zijn als er een cleanroom ontworpen moet worden.

Op maat gemaakte cleanroom systemen

Tegenwoordig zijn er heel veel bedrijven bij gekomen waarvoor cleanroom systemen noodzakelijk zijn. Zo geldt dat voor de ruimtevaart, maar ook organisaties in de biologie, de voedingsmiddelen- en de farmaceutische industrie. Er bestaat daarom ook niet een soort systeem. Verschillende organisatie hebben weer andere eisen voor de cleanroom. Hier kunnen heel veel verschillen in zitten, waardoor het niet mogelijk is een systeem toe te passen in meerdere branches. Daarom nemen de experts er de tijd voor om een goed ontwerp neer te zetten. Iedere opdracht wordt aangepakt als maatwerk. De cleanroom die door hen gemaakt wordt, is niet alleen gemaakt om functionele redenen. Het draagt ook bij aan de ontwikkeling en toekomst van uw bedrijf en de productprocessen. Zij denken dus echt met u mee en kijken hoe de cleanroom systemen van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de verbeteringen binnen uw organisatie. Zo wordt ook gekeken naar het toekomstige gebruik en hoe de cleanroom voor lange tijd nog van nut kan zijn. Ontwikkeling blijft altijd gaande en daar moet een dergelijk systeem ook tegen bestand zijn. Daarom wordt goed gekeken naar de behoefte en processen van uw organisatie.

Aansluitend bij het productieproces

De cleanroom systemen zullen een aanvulling zijn op uw bedrijf. Uw medewerkers zullen voldoende ingelicht worden om volgens de regels de cleanroom in gebruik te nemen en ook te onderhouden. Daarnaast kunt u voor vragen en informatie over de wetgeving altijd terecht bij ClimaTech. Zij zullen altijd op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van cleanroom constructies. Zo zullen zij het weten als de eisen verscherpt worden en er aanpassingen gedaan moeten worden. Hierbij zullen zij altijd rekening houden met u. Door de onafhankelijkheid van fabrikanten en leveranciers werken zij niet met extra belangen. Daardoor ontwerpen zij cleanroom systemen die honderd procent ten gunste zijn voor uw bedrijf. Ook zij weten dat daarmee de kwaliteit, hygiëne en de efficiënte het meest optimaal zullen zijn voor uw producties. Of het nou gaat om medicijnen, voeding of zonnecellen, er wordt door ClimaTech een cleanroom ontwikkeld waarin u deze producten zo optimaal mogelijk kunt verwerken. Neem contact op met ClimaTech om te horen wat zij voor u kunnen betekenen op het gebied van cleanroom systemen. Lees meer…