De bedrijfsrecherche onderzoekt malafide praktijken binnen de zaak

Hebt u het idee dat er iets niet helemaal pluis is binnen uw bedrijf? Verdwijnen er producten waarvan u overtuigd bent dat er niet voor is betaald? En verdwijnen ze niet alleen van de winkelvloer maar ook uit het magazijn? Of mist u wekelijks tientallen, misschien wel honderden euro’s? Dan lijkt het er sterk op dat er gestolen wordt. En dan hebben we het niet over diefstal door klanten, maar door eigen personeel. En dat is misschien nog wel erger omdat u hen vertrouwt. Het is altijd een klap in het gezicht voor u als werkgever maar ook voor de collega’s van de schuldige als u hen betrapt. Maar als het u niet lukt dan kan de bedrijfsrecherche u wellicht helpen. Bij nmsrecherche.nl bent u aan het juiste adres als u graag de bedrijfsrecherche in de arm wilt nemen omdat er verdachte omstandigheden zijn binnen uw bedrijf. Onze bedrijfsrecherche kan dit tot op de bodem uitzoeken waarbij u samen met ons de doelen stelt en u als werkgever aangeeft wat uw werknemers wel en niet van het onderzoek mogen weten. Het kan bijvoorbeeld belangrijk zijn dat dit in het geniep onderzocht wordt. We kunnen undercover onderzoek verrichten om de kwestie naar boven te halen en zelfs om de dader(s) op heterdaad te betrappen. Het kan vervolgens zeer verleidelijk zijn om hem of haar direct te ontslaan. Maar zorg er dan eerst voor dat u voldoende bewijs hebt. Daar zullen wij voor zorgen zodat u het kunt overdragen aan de politie voor een vervolgonderzoek.

Als bedrijfsrecherche zijn we volledig gediplomeerd

Om dit werk te kunnen doen hebben we een vergunning nodig van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Uiteraard zijn we daarvan in het bezit. Ook hebben we het BPOB keurmerk in handen dus we zijn volkomen gediplomeerd voor alle zaken die te maken hebben met bedrijfsrecherche. Naast het feit dat we diefstal binnen uw bedrijf kunnen onderzoeken kunnen we ook diverse andere taken van u overnemen. We hebben simpelweg veel meer gereedschappen om daadkrachtig onderzoek te doen. Daarnaast is een objectieve benadering verstandiger dan wanneer u dit zelf probeert te doen. U zult namelijk ongetwijfeld al potentiële daders op het oog hebben. Dat kan tot tunnelvisie en een verkeerde inschatting leiden. Wat kan de bedrijfsrecherche naast diefstal nog meer voor u achterhalen?

  • Onze bedrijfsrecherche kan onderzoek doen naar bedrijfsfraude. Heeft uw concurrent bepaalde informatie die hij helemaal niet zou mogen hebben? Dan is de kans groot dat ze het onrechtmatig hebben verkregen, vermoedelijk het doorsluizen van informatie door een medewerker,
  • Hebt u te maken met een hoog ziekteverzuim en vermoedt u dat er kwade opzet is? Wij kunnen diegene bijvoorbeeld betrappen als hij of zij wel kan winkelen en sporten,
  • En ook voor de algemene screening kunnen we iets voor u betekenen. We controleren de achtergrond van toekomstig personeel maar kunnen dit ook van huidig personeel doen als u hen ergens van verdacht.
  • U leest het, de bedrijfsrecherche is van alle markten thuis. Kijk voor een totaaloverzicht even op de website.

Zoekt u een privédetective? Dan zult u bij ons slagen

Naast het feit dat de bedrijfsrecherche erg veel voor u als werkgever kan betekenen, is het niet vreemd dat u bijvoorbeeld na een scheiding een privédetective nodig hebt om te controleren of uw ex zijn alimentatie wel of niet kan nakomen. Misschien weigert diegene te betalen omdat hij geen baan heeft. Maar is dat eigenlijk wel zo? Laat dit onderzoek maar aan onze detective over. Hebt u nog vragen aan de bedrijfsrecherche? Laat dan even iets van u horen. Lees meer op de website van NMS Recherche.