Eenvoudig dozen bestellen online

Bij dozenhal.nl kunt u alle dozen bestellen die u zich maar kunt voorstellen. Dat komt omdat wij tweedehandse producten in allerlei soorten en maten verkopen maar natuurlijk ook nieuw materiaal. Omdat we aan iedere fabriek, distributeur, groothandelaar of winkelier tegemoet willen komen bieden we aldus een keur aan dozen aan. Bestellen gaat geheel digitaal. Zo is het zelfs mogelijk om direct af te rekenen zodat u de lading wellicht de volgende werkdag al van ons kunt verwachten. Naast onze standaardassortiment kunt u ook dozen bestellen in de maten die u wenst. Ontwikkelt en produceert u een product in buitengewone vormen? Moet het voorzichtig worden verpakt of wilt u dat de randen van de doos het product optimaal beschermen? Doorgaans wordt er verpakkingsmateriaal gebruikt zoals folie en piepschuim. Bij het berekenen van de afmetingen is het daarom belangrijk dat u rekening houdt met de dikte van het verpakkingsmateriaal. Bij zeer kostbare of breekbare producten kunt u de resterende ruimte moeilijk gaan opvullen met vulmateriaal. U wilt dat als het ware het strak in het pak zit. En daarom wilt u dozen bestellen die wij op maat voor u hebben vervaardigd. Wij weten wel raad met uw problemen over het dozen bestellen dus neem in dat geval persoonlijk contact met ons op. Meestal is dit echter allemaal niet nodig en zult u uw hart kunnen ophalen als u in ons standaardassortiment rondkijkt.

U kunt bij ons dozen bestellen in de gewenste afmetingen

Als u aan dozen bestellen denkt dan gaan we er in principe vanuit dat u in bulk dozen bestellen wilt. Wij leveren voornamelijk aan bedrijven en dus niet singuliere doosjes aan particulieren. Wij vinden het ook erg belangrijk dat u weet wat u bestelt. Daarom kunt u niet direct in de webshop, zoals dat elders wellicht wel het geval is, een bestelling plaatsen. U wilt dozen bestellen?

  • Selecteer dan eerst de dozen die u wilt gaan gebruiken,
  • Vraag vervolgens een offerte aan. vergeet niet om uw gegevens te vermelden en ook om aan te geven hoe groot u verwacht dat de bestelling gaat worden.
  • Gaat het niet om een eenmalige levering maar zou u bijvoorbeeld eens in het kwartaal voorzien willen worden van een nieuwe levering dozen? Bestellen kan dan nadat u de offerte in huis hebt, het hebt besproken met het bestuur en natuurlijk akkoord bent gegaan.

U zit nergens aan vast want deze offerte is vrijblijvend. Er is altijd ruimte voor overleg tijdens de aanschaf. Wat voor type dozen we zoal in huis hebben? Een greep uit de mogelijkheden: sigarendoosjes, pallet- en containerdozen maar natuurlijk ook bedrukte dozen. En vergeet niet: een groot deel is ook tweedehands verkrijgbaar. Wilt u de verpakkingen direct laten bedrukken? Wilt u niet alleen vandaag een offerte in huis hebben maar morgen de producten? Alles is mogelijk!

Investeer in de duurzame gerecyclede producten

Voordeel daarvan is dat u dan ook nog eens extra goedkoop uit bent. U hebt toch zeker ook het beste voor met het milieu? Onze duurzame dozen bestellen wij natuurlijk niet zelf maar zamelen we in. Daarbij keuren we de objecten handmatig om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Is een doos echter niet leverbaar als tweedehands product? Dan betaalt u alsnog erg weinig want keer op keer bewijzen we dat u bij ons absoluut geen dief van de portemonnee bent. Wacht dus niet langer maar kijk even op onze website zodat u het totale assortiment met eigen ogen kunt bekijken. Mocht u ten slotte nog enkele vragen hebben over het dozen bestellen? Dan staat onze klantenservice u natuurlijk op allerlei manieren graag even te woord.

Lees meer…