Kent u deze camping met prive sanitair al?

Het afgelopen jaar stond geheel in het teken van corona en dat heeft bij heel veel mensen roet in het eten gegooid wanneer het ging over de vakantie. Wij hadden dit jaar een caravan gekocht en wij hadden het plan om met het hele gezin naar Italië te gaan om daar de zomer door te brengen. Wij hebben echter de plannen moeten omgooien want als je ergens niet wilde zijn deze zomer, dan was het wel in Italië. Wij hebben toen gekeken of wij iets moois in Nederland konden vinden en wij hebben toen gezocht naar een mooie camping met prive sanitair. Wij hebben gemerkt dat wanneer je een mooie camping met prive sanitair wilt vinden in Nederland, je even goed moet zoeken. De meeste campings hebben namelijk gedeeld sanitair en dat zouden wij doorgaans niet zo’n probleem vinden, maar nu met corona wilden wij graag naar een camping met prive sanitair. Wij hebben toen gezien dat wij het beste even op de site van Camping de Berken konden gaan kijken. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die even helemaal tot rust willen komen met het hele gezin en daarom hebben wij ook al heel snel een plekje geboekt op deze camping met prive sanitair. Ik vond deze camping met prive sanitair namelijk de ideale plek voor ons gezin: de kinderen zouden optimaal vermaakt kunnen worden op deze camping met prive sanitair en als ouders zouden wij ook even lekker de boel de boel kunnen laten omdat wij van lezen houden en op deze camping met prive sanitair is zelfs een bibliotheek. Wij zijn daarom heel tevreden over het feit dat wij deze camping met prive sanitair gevonden hebben. Wij hebben een heel mooie plek kunnen reserveren en wij hebben hier drie heerlijke weken vakantie kunnen vieren.

Deze camping met prive sanitair beviel ons heel goed

Wij hebben genoten op deze camping met prive sanitair en wij zijn blij dat wij deze camping uitgekozen hebben. Niet alleen de camping met prive sanitair beviel ons goed, wij vonden het ook heel fijn om te genieten van de mooie natuur die je in Drenthe kunt vinden. Wij konden regelmatig even een wandeling maken wanneer de kinderen naar de animatie waren. Zo hadden wij allemaal een heel mooie vakantie op deze camping met prive sanitair en wij hebben geen seconde spijt gehad van het feit dat wij niet naar Italië zijn gegaan. Sterker nog; wij zijn van plan om onze vakantie volgend jaar weer in Nederland door te brengen.

Wilt u ook in eigen land op vakantie?

Als u een vakantie in eigen land ook wel ziet zitten, dan raad ik u aan om eens te kijken of deze camping met prive sanitair iets voor u is. U kunt hier namelijk:

  • Met het hele gezin lekker genieten
  • Onbeperkt boeken lenen uit de bibliotheek op de camping
  • Zeker zijn dat de kinderen zich ook optimaal zullen vermaken

Kijk voor meer informatie over deze camping in Drenthe ook nog even op hun site. Het adres is CampingDeBerken.nl.