Op maat gemaakte kartonnen dozen bestellen?

De laatste jaren is het aantal verzonden pakketten alleen maar toegenomen. Steeds meer mensen maken gebruik van de mogelijkheid online hun aankopen te doen. Daarop spelen ondernemers handig in: ook zij gaan hun waar online aanbieden. Bent u ook actief als online verkoper van producten en zoekt u kartonnen dozen om uw waar in te verpakken? Bij Dozenlatenmaken bestelt u eenvoudig op maat gemaakte kartonnen dozen, precies in de maat en hoeveelheid die u nodig heeft. Wij bieden kartonnen dozen in de volgende uitvoeringen:

  • vouwdoos
  • wikkeldoos
  • postdoos
  • vakverdeler

En nog veel meer. Onze dozen worden gemaakt van duurzaam golfkarton, waardoor de verpakking van uw materiaal tegen een stootje kan. Onze dozen zijn ideaal voor de opslag en het versturen van uiteenlopende goederen. 

Eenvoudig kartonnen dozen bestellen

Het bestellen van kartonnen dozen via Dozenlatenmaken.nl is heel eenvoudig. Op de website selecteert u welk type doos u wilt laten maken, en u selecteert het aantal dozen. Daarna plaatst u uw bestelling. Uiteraard zijn alle typen dozen voorzien van een beschrijving, waardoor uw keuze maken nog eenvoudiger wordt. Daarbij geldt: hoe meer kartonnen dozen u bestelt, hoe groter uw korting. Het loont dus om een grote bestelling te plaatsen. Wij zijn echter zeer flexibel als het aankomt op aantallen. U kunt al kartonnen dozen bestellen vanaf een aantal van vijftig stuks. Daarnaast heeft u andere keuzemogelijkheden. Bijvoorbeeld voor het soort karton, de kleur en de afmetingen van uw doos. Onze dozen zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin en wit, en ook het golfkarton waarvan de dozen zijn gemaakt kan worden uitgekozen. Het karton kan naar wens dunner of dikker worden geleverd. De sterkte van uw doos wordt hierdoor mede bepaald. Hoe zwaarder de inhoud van de doos is, hoe dikker het karton over het algemeen moet zijn. Lichtere dozen, zoals postdozen, worden meestal van dunner karton gemaakt. Ons bestelproces laat precies zien welke opties u heeft als u kiest voor één van onze standaardopties. Het type doos is zeker niet bepalend voor de afmetingen, maar laat zien welke vouwmogelijkheden er zijn. Een postdoos wordt anders dichtgevouwen dan een wikkeldoos. Ook handvatten en een opdruk laten plaatsen op de kartonnen dozen behoren tot de mogelijkheden. In het bestelproces worden alle mogelijke opties voorgelegd en maakt u zelf de keuze van welke opties u gebruik maakt. U heeft zo altijd de kosten in de hand. Eenvoudig kartonnen dozen bestellen via het internet doet u dus gewoon via Dozenlatenmaken.

Dozen laten bedrukken

Via Dozenlatenmaken heeft u ook de mogelijkheid uw dozen te laten bedrukken. Het heeft enkele voordelen uw kartonnen dozen te laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo. Uw verpakking is zo direct herkenbaar als uw eigendom. Ook herkennen klanten u direct als afzender. Zo doet u met het verzenden van uw kartonnen dozen en materialen direct aan marketing. Uiteraard zijn andere zaken ook op de dozen te bedrukken, zoals instructies voor de bezorger of de klant, uw bedrijfsgegevens of website. Heeft u vragen over onze hoogwaardige dozen of wilt u meer weten over één van onze speciale opties? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u uiteraard graag verder.