Op zoek naar een POS software?

Nuvolo is een bedrijf dat een volledige oplossing voor een POS software levert aan enterprise retailers. Ze houden rekening met alle behoeften van uw organisatie. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Voor uw POS software heeft u keuze uit maar liefst honderden componenten. 

Wat is een POS software en hoe werkt het?

Ondanks de uitgebreide en vele mogelijkheden lijkt de software toch vaak op een traditioneel kassasysteem. Zo is het gewoon mogelijk om af te kunnen rekenen voor een klant, en op meerdere betaalmethodes zoals pinpas of paypal. Natuurlijk kan u ook deze software koppelen aan fysieke hardware zoals een pinapparaat of barcodescanner. Steeds vaker worden er hogere eisen gesteld aan dit soort softwares door retailers. Vooral op enterprise niveau wordt er gevraagd om grote systemen die ook samengaan met andere softwarematige componenten op het gebied van bijvoorbeeld voorraad en klantgegevens

De toenemende behoefte aan een POS software komt vooral door problemen die de bedrijven in de praktijk ervaren zoals:

  • Dubbele verkopen. In een winkel wordt een product gekocht dat online ook besteld wordt, terwijl er maar 1 voorradig is. Dat leid tot teleurgestelde klanten die waarschijnlijk niet meer terugkeren. 
  • Producten retourneren bij de winkel als deze gekocht zijn op de webshop. Dit kan vaak niet omdat de orderhistorie van de webshop niet synchroon loopt met die van de webshop. 

Deze problemen kan u ontwijken met een software van novulo. Deze zorgen voor een op maat gemaakt systeem, waarbij dus ook de orders van de webshop en de winkel zelf synchroon lopen, zodat de klanten en bedrijven geen last hebben van deze problemen. En, omdat u zelf kan kiezen uit de componenten heeft u het beste voor uw bedrijf. 

Het is natuurlijk heel moeilijk om bestaande systemen bij elkaar te integreren. En zelfs als dit lukt, kunnen de prijzen zeer hoog oplopen. Daarom is het makkelijker om een nieuw POS systeem aan te schaffen. Dit systeem werkt als een geheel en u zit ook niet met het probleem om nieuwe componenten aan te sluiten. 

Waarom novulo?

Het retailplatform van Nuvolo is gericht op de meest toekomstbestendige manier van softwareontwikkeling. Hierdoor wijken de POS software’s van novulo af van de normale systemen. U kan het systeem makkelijk integreren. Alle componenten van de software leiden tot een geheel goed werkend systeem voor uw bedrijf. U kan het allemaal met de zelfde applicatie besturen, en deze is beschikbaar op elk apparaat, van telefoon tot browser. En zelfs als het systeem binnen uw bedrijf zou veranderen, is het heel makkelijk om componenten toe te voegen of te verwijderen van het systeem. 

Geen enkele POS software werkt zo flexibel als die van novulo. U kan makkelijk componenten toevoegen en verwijderen zo nodig. Het systeem kan u overal voor gebruiken en maakt aparte software’s voor kassa en online overbodig. Laat uw systeem een zijn, en verbeter de werkervaring voor u en de ervaring van uw klanten. Als u ge├»nteresseerd bent in de POS softwares van novulo, kijk dan voor meer informatie op onze website, of neemt contact op met onze mail of telefoon, en krijg direct advies op maat. 

https://www.novulo.com/pos-software