U kunt geschikte containers bij ons vinden

Zoekt u een professioneel bedrijf vooral uw containeroplossingen? Wilt u bijvoorbeeld containers op maat laten maken die u vervolgen neer kunt zetten waarna ze niet meer van hun plek komen? Dergelijke stationaire containers maken wij op maat. Kijkt u maar eens op ktk.nl en bekijk ons assortiment. Zo vindt u er diverse containers die we in het verleden hebben vervaardigd en ook een aantal containers die we op dit moment in ons assortiment hebben staan. Op onze sociale media kunt u het laatste nieuws volgen en natuurlijk bent u van harte welkom in Oldebroek waar we de containers van service kunnen voorzien. Ons kantoor bevindt zich in Twente, in Almelo om precies te zijn. Daar bent u tevens op afspraak welkom zodat we met u tot in detail kunnen bespreken welk type container het beste bij uw situatie passen. Moeten ze vervolgens ook onderhouden worden en gekeurd worden met het NEN 3140 keurmerk? Dan kunt u in de toekomst op KTK blijven rekenen want onze professionals zijn u ook na de levering graag van dienst. Met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw van vele containers mogen we wel stellen dat we een marktleider zijn in Nederland. Hopelijk schakelt ook u de expertise in van onze professionals.

Staan uw gewenste containers er niet tussen? Neem snel contact op

U zoekt naar containers die weinig plek in beslag nemen. U wilt waarschijnlijk dat u ze kunt bewegen en daarom worden vele geleverd met wieltjes of met de mogelijkheid om op een truck te worden getakeld. Ook kunnen we stationaire containers bouwen, handig als er een elektrisch component aan geschakeld wordt zoals bij de drukpersen. Bij dergelijke afvalverdichtingsinstallaties gaat het erom dat er zoveel mogelijk afval kan worden samengedrukt zodat u in uw magazijn ruimte overhoudt voor de rest van uw voorraad. Er zijn dus diverse voorkeuren die u kunt hebben als klant:

  • U wilt dat u op een duurzame manier uw afval kunt verwerken en recyclen,
  • U wilt afval samen kunnen drukken zodat u niet al te veel ruimte kwijtraakt als u investeert in een dergelijk object,
  • U wilt duurzaam ondernemen en daarom moeten de containers zelf ook erg duurzaam zijn.

Genoeg redenen om even bij KTK aan te kloppen want wij delen uw bedrijfsfilosofie. Sterker nog, in onze ogen bestaat er niet eens zoiets als “afval”. Want vrijwel elk overtollige snipper kan worden hergebruikt. Papier en karton zijn duidelijk voorbeelden. Plastics kunnen worden omgesmolten om er nieuw plastic van te maken. Datzelfde geldt voor diverse metalen en legeringen. Terwijl natuurlijk afval zoals planten, bomen maar ook voedingsmiddelen op de composthoop gegooid kunnen worden zodat de landbouw er zijn voordelen mee kan doen. Overigens kan hout ook gerecycled worden, bijvoorbeeld door er spaanplaat van te maken. Zo ziet u maar weer dat vrijwel alle afvalstoffen gerecycled kunnen worden, en dat is in deze tijden van duurzaam ondernemen en omgaan met de natuur een positief gegeven. Wij dragen daar graag een steentje aan bij met onze unieke containers.

Hebt u nog enige vragen? U kunt ons vlug bereiken

Wij zijn telefonisch snel te bereiken. Er is zelfs en apart nummer voor spoedonderhoud dus slaat u dat nummer gelijk even op. Ook kunt u uw bedrijfsgegevens, telefoonnummer en e-mailadres achterlaten op de website. Geef aan in welke services u geïnteresseerd bent en wanneer u bereikbaar bent zodat we u spoedig kunnen bellen. Voor een overzicht van onze diensten en onze producten verwijzen we u graag even door naar de site. U kunt er naast allerlei handige tips ook vele foto’s vinden. Lees meer…