Waar kunt u goede Dutch lessons in Rotterdam volgen?

Vijf jaar geleden heb ik eindelijk een visum gekregen om naar Europa te verhuizen. Ik wilde dit al heel lang, maar als je van buiten de Europese Unie komt, moet je van heel goede huize komen om in Europa voet aan wal te krijgen. Ik heb gelukkig een hee goede opleiding kunnen volgen en daardoor maakte ik kans om te gaan werken in Nederland. Ik ben uiteindelijk in Rotterdam terechtgekomen en ik heb hier een heel mooie baan gevonden. Omdat ik graag goed wilde integreren in de Nederlandse samenleving, wilde ik per se Dutch lessons in Rotterdam volgen. Ik had namelijk gemerkt dat de meeste collega’s met wie ik werkte, geen Dutch lessons in Rotterdam hadden gevolgd en zij waren altijd vreemden in Nederland gebleven. Daar had ik geen zin in. Ik wilde deel worden van de samenleving en ook snappen wat er allemaal speelde binnen deze samenleving en daarom wilde ik graag Dutch lessons in Rotterdam volgen. Ik ben gaan kijken of ik deze Dutch lessons in Rotterdam ergens kon vinden. Ik wilde graag met een goede opleiding in zee gaan  want ik had niet veel tijd en daarom wilde ik graag zo efficiënt mogelijk studeren. Ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site MasterclassDutch.com kon gaan. Deze site is heel interessant voor mensen die de Nederlandse taal willen leren. Je kunt hier kiezen om in een groep Dutch lessons in Rotterdam te gaan volgen, maar je kunt ook privé-lessen nemen. Daar had ik wel oren naar want ik wilde graag een aantal dingen uitdiepen. Zo wilde ik het liefst ook tijdens mijn werk Nederlands kunnen praten omdat ik wist dat ik heel veel met Nederlandse mensen te maken had. Deze spreken weliswaar heel goed Engels, maar het zou fijn zijn dat ik na het volgen van mijn Dutch lessons in Rotterdam ook in het Nederlands met hen zou kunnen praten. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik mijn Dutch lessons in Rotterdam zo kon inrichten dat ik mijn doelen snel zou kunnen behalen.

Deze Dutch lessons in Rotterdam is heel inhoudelijk

Wat mij meteen heel erg opviel, was dat de mensen van dit instituut heel erg professioneel zijn. Zij hebben heel veel ervaring met het geven van Dutch lessons in Rotterdam en daar pluk je als cursist de vruchten van. Ik heb gemerkt dat ik altijd heel goede opdrachten kreeg en dat ik altijd aangemoedigd werd om te praten. Ik heb tijdens mijn Dutch lessons in Rotterdam altijd heel goede feedback gekregen en ik ben toen echt met sprongen vooruit gegaan.

Wilt u zich ook inschrijven?

Mocht u momenteel ook graag Dutch lessons in Rotterdam willen volgen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar MasterclassDutch.com te surfen
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Even met een van docenten uw wensen door te nemen

Ik ben blij dat ik hier Nederlands ging leren want ik spreek de taal inmiddels aardig goed.