Waarom payroll?

Payroll kan veel voordelen opleveren voor uw organisatie. Door te samenwerken met een payroll onderneming hoeft u zich niet meer bezig te houden met administratieve en financiële zaken voor uw werknemers. Een payrollonderneming neemt namelijk het juridische werkgeverschap uit handen waardoor u meer tijd overhoudt voor andere zaken. Dit is natuurlijk al een groot voordeel, maar dat is niet het enige. Payroll kan nog meer voordelen opleveren voor u als werkgever. Benieuwd waarom payroll een goede keuze uw voor uw onderneming? We leggen het graag aan u uit.

Voordelen payroll

Als u een ondernemer bent dan kan payrolling erg interessant zijn. Dit komt doordat payroll diverse voordelen kan opleveren. Allereerst heeft u dankzij payrolling geen werkgeversrisico’s meer en hoeft u zich niet meer bezig te houden met de personeelsadministratie. Daarnaast geldt dat u de arbodienst en ziekengeldverzekering kunt opzeggen. Ook heeft u twee jaar geen loondoorbetalingsverplichting meer. Hierdoor kunt u weer flink veel geld besparen. Is een medewerker ziek? Dan is de payroll organisatie verantwoordelijk voor doorbetaling en begeleiding van de werkgever. Tot slot, misschien wel het grootste voordeel voor u als werkgever. Dankzij payroll heeft u meer vrijheid, want u hoeft zich niet meer bezig te houden met eerder genoemde zaken.

Voor wie?

Lijkt het u ook interessant om een samenwerking aan te gaan met een payrollorganisatie? Dan bevelen wij u PRO Payroll aan. Deze partij staat voor kwaliteit en transparantie en voert haar werkzaamheden altijd zo zorgvuldig mogelijk uit. Het is erg aantrekkelijk om als ondernemer een samenwerking aan te gaan met PRO Payroll, want het kan dus veel voordelen opleveren. Daarbij maakt het niet uit of u een freelancer bent of u een eigenaar bent van een groot bedrijf. Payroll is voor elke onderneming interessant. Daarbij geldt wel dat er verschillende regels gelden per onderneming. Op de website van PRO Payroll leest u hier alles over.

Kosten payroll

Nu bent u vast benieuwd welke kosten payroll met zich meebrengt. Er is echter geen vast bedrag wat u moet betalen voor payroll. Dit komt aangezien het afhankelijk is van diverse componenten en het verschilt per payrollaanbieder. PRO Payroll hanteert altijd een factor maal het brutoloon per werknemer. Via de website kunt u de tarieven online opvragen. De lijst met tarieven ontvangt u binnen korte tijd in uw inbox. Zo weet u nog op korte termijn met welk bedrag u rekening moet houden.

Meer informatie over payroll?

Wilt u graag meer informatie over waarom payroll interessant kan zijn voor uw onderneming? Dan raden we u aan om contact op te nemen met PRO Payroll. De specialisten bij dit bedrijf geven u advies op maat en kunnen al uw vragen beantwoorden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u nog op korte termijn genieten van alle voordelen wat payroll kan opleveren.