Wij bieden u de tso die goed is voor uw kind

Zit uw kind op een school dat geen continurooster hanteert? Dan kunt u er als ouder voor kiezen om uw kind tussen de middag gebruik te maken van onze tso wanneer de school van uw kind met ons een contract heeft afgesloten. De afkorting ‘tso’ staat voor ‘tussenschoolse opvang’. Waarschijnlijk heeft u al een keer gehoord van een tso, maar mocht dit niet zo zijn dan leggen wij u in deze tekst graag uit wat dit begrip inhoudt. Wij zorgen namelijk dat meer dan 15.000 kinderen tussen de middag worden opgevangen en wij geven hen dan de aandacht en de veilige omgeving die zij nodig hebben om weer helemaal fris aan de start van de tweede helft van de dag te verschijnen. Voor veel ouders is een tso de perfecte oplossing om hun kind de opvang te geven die het nodig heeft tijdens de middag. Het kan namelijk zo zijn dat u zelf niet in staat bent om uw kind tijdens de middagpauze te ontvangen en vandaar dat u ervoor kunt kiezen om uw kind door de tso te laten opvangen. Veel kinderen vinden het heel erg leuk op de tso omdat wij ervoor zorgen dat uw kind niet enkel opgevangen wordt, maar dat het ook weer kan opladen voor de rest van de dag. Wij werken altijd met mensen die veel ervaring hebben met het werken met kinderen en die wij ook altijd aanmoedigen om cursussen en workshops te volgen om hen hun taken nog beter te laten uitvoeren. Zij weten hierdoor dus heel goed wat het beste is voor uw kind. Wij willen u daarom ook graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien hoe wij doorgaans te werk gaan en wat onze visie is. Wij werken in maar liefst acht provincies in Nederland en de kans is dan ook groot dat wij een contract hebben gesloten met de school waar uw kind naartoe gaat. Mocht u willen weten of wij ook bij uw kind op school actief zijn, dan kunt u altijd even bij uw school informeren of even contact met ons opnemen. U kunt onze contactgegevens vinden via onze site Kinderstralen.nl.

Uw kind kan op de tso goed opladen voor de rest van de dag

Wij nodigen u van harte uit om een keer naar Kinderstralen.nl te komen kijken zodat u kunt zien hoe wij te werk gaan. Wanneer uw kind speciale aandacht nodig heeft, omdat het bijvoorbeeld allergisch is voor bepaalde voedingswaren, dan kunnen wij daar natuurlijk altijd rekening mee houden. Het is echter wel zo dat wij geen voeding verstrekken aan het kind. De ouders blijven hier namelijk verantwoordelijk voor. U kunt uiteraard bij onze tso aangeven wat u graag wilt en wat u liever niet zou willen en daar zullen wij dan vervolgens op letten. Mocht uw kind dus een bepaald dieet volgen, dan kunt u dat bij ons aangeven. Zo creëren wij de omgeving waarin uw kind goed kan ontspannen en in alle rust zijn of haar lunch kan nuttigen. Zo bereiden wij uw kind optimaal voor op de rest van de middag. Lees meer over onze tso op onze site Kinderstralen.nl

Uw kind krijgt de aandacht die het verdient

Wanneer uw kind via de school bij ons overblijft, dan kunt u er zeker van zijn dat uw kind het beste krijgt. Wij werken namelijk:

  • op locatie in maar liefst acht verschillende provincies
  • altijd met betrokken en gemotiveerde medewerkers
  • met oog voor wat voor het kind belangrijk is

Kijk voor meer informatie over onze mogelijkheden op onze site Kinderstralen.nl