Zakelijk energie regel je via energie-zakelijk.nl

Als je een energiecontract afsluit, dan ga je eerst vergelijken. Dit is vanzelfsprekend als je op zoek bent naar een leverancier voor thuis, maar het is natuurlijk ook van toepassing als je op zoek bent naar zakelijk energie. Je hebt immers altijd te maken met verschillende leveranciers en daar zitten verschillende prijskaartjes aan vast. Toch kun je energie voor particulieren en zakelijk energie niet één op één met elkaar vergelijken. Energie voor thuis is uiteraard veel kleinschaliger. Zakelijk energie is vaak bedoeld voor grote bedrijven of op grotere kantoren. Dat hoeft overigens niet altijd zo te zijn en daarom is het belangrijk dat je je bewust bent van het onderscheid tussen grootzakelijk en kleinzakelijk. Als ZZP’er heb je ook energie nodig, maar als je alleen bent, dan hoef je natuurlijk geen zakelijk energie te vergelijken voor een grootzakelijk niveau. Dan kun je dus terecht bij de opties behorende bij kleinzakelijk. Daarnaast heb je ook minder controle over het energieverbruik als je met zakelijk energie aan de slag gaat. Thuis ben jij immers zelf verantwoordelijk voor het energieverbruik. Als je maximaal wilt besparen dan kun je de verwarming uitzetten, je kunt de lampen uitzetten en in plaats van een energie slurpende smart tv, kun je een klein zwart-wit toestel in huis plaatsen. Dit is natuurlijk een extreem voorbeeld, maar je hebt thuis de mogelijkheid om zelf het verbruik te reduceren. Je kunt bijvoorbeeld een koelkast kopen met een energiekeurmerk van A+++. Verder kun je stekkerdozen kopen waarmee je alle apparaten in één keer uit kunt zetten via één knop. Daarmee voorkom je dat de boel op stand-by blijft staan. Ook als je je laptop uitzet, maar je laat de adapter in het stopcontact zitten, dan blijft deze stroom vreten. Dus het is altijd handig om een stekkerdoos te kopen waarmee je gelijk alles van de stroom afsluit. Zo heb je thuis allerlei opties en trucjes waarmee je de stroomkosten kunt reduceren. Op het kantoor kun je daar veel minder controle op uitoefenen. De computers moeten tijdens werkdagen gewoon aan staan. De verlichting moet overal aan en ook apparaten zoals printers, koffiezetapparaten, kopieermachines en koelkasten moeten uiteraard altijd aan staan. Je kunt aan het einde van de dag alles wel uit zetten, maar tijdens kantooruren wordt er heel veel energie verbruikt. Daarom doe je er goed aan om zakelijk energie te vergelijken. Alleen dan weet je immers zeker dat je met de goedkoopste leverancier in zee gaat. Op die manier kun je toch nog besparen op je energiekosten.

Vergelijk direct je opties wat betreft zakelijk energie

Via energie-zakelijk.nl kun je dus verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken en het gaat dan puur om zakelijk energie. Als je energieleveranciers voor particulieren wilt vergelijken, dan kun je terecht op vele andere websites. Je hoeft daarvoor alleen maar even via Google te zoeken naar de juiste websites. Eenmaal op energie-zakelijk.nl kun je dus kijken wat je mogelijkheden zijn. Het is via deze manier in ieder geval altijd goedkoper, dan wanneer je zelf naar de energieleverancier zou gaan. Dus als je maximaal wilt besparen op je energierekening, kies dan voor energie-zakelijk.nl.

De garanties van energie-zakelijk.nl

Als je kiest voor energie-zakelijk.nl, dan zijn er natuurlijk bepaalde garanties waar jij van kunt profiteren. In het geval van energie-zakelijk.nl zijn dat de volgende garanties:

  • Nooit zonder stroom of gas bij overstappen
  • Altijd een betere deal bij energie-zakelijk.nl, dan rechtstreeks bij de energieleverancier
  • Alle energieleveranciers worden vergeleken
  • 100% betrouwbaar en onafhankelijk
  • Geen kosten

Met al deze garanties op een rij, is het vrij duidelijk dat het in je eigen voordeel is om gebruik te maken van energie-zakelijk.nl.