Zonder een voorraad verpakkingen kunt u niets beginnen

Voor elk type bedrijf dat met producten werkt staat het als een paal boven water dat verpakkingen onmisbaar zijn. Dit is wel een heel erg algemene opvatting maar dat kunnen wij als groothandelaar van verpakkingen ronduit stellen. Kijkt u trouwens eens op onze website nu u toch deze tekst doorleest. Want op uniekverpakkingen.nl kunt u snel en zeer eenvoudig alle benodigde verpakkingen kopen die u wenst. Daarbij kunt u denken aan dozen van karton en zakken van folie. Maar ook het bevestigings- en afsluitingsmateriaal kunt u in ons assortiment snel vinden en tevens online bestellen. Want de site is namelijk een webwinkel en dat biedt natuurlijk vele voordelen. Is er namelijk haast bij geboden? Dan liggen hier uw kansen. Kies bijvoorbeeld een lading wikkelfolie uit of koop een aantal plakhaakjes waarmee u reclame in uw winkel kunt ophangen. Wij leveren moeiteloos in bulk aan. Dus ook voor fabrikanten en grothandelaren valt er bij Uniek Verpakkingen erg veel te halen. Wilt u graag dat we op reguliere basis verpakkingen aanleveren? In dat geval is het verstandig om eens bij ons langs te gaan zodat we daar rustig met u over kunnen praten. Want het is ook zeker mogelijk om zakken in alle soorten en maten op maat te maken zodat u ze voor uw eigen producten kunt gaan gebruiken. Is de maat niet van erg groot belang? Dan kunt u in ons uitpuilende standaardassortiment uw hart ophalen.

Naast verpakkingen verkopen we ook handige relatieartikelen

Een kleine greep tussen de diverse categorie├źn waarin we de verpakkingen hebben onderverdeeld:

  • Stazakken,
  • Plaklijstenveloppen,
  • En wobblers.

Dat betekent dat u bij ons terecht kunt als u kleine plastic zakjes zoekt die u met een sealer dicht kunt ritsen als u bijvoorbeeld postzegels verkoopt of bijzondere munten. Terwijl u dergelijke zakjes, maar dan met een bredere dikte kunt gebruiken als u er spijkers of schroeven in wilt doen. Terwijl we ook grote groentezakken verkopen. Voor zowel groente dat men al voorgesneden en gewassen in de koeling aantreft als de plastieken zakjes en papieren zakjes die bij de losse groenten en fruit te vinden zijn. Wij streven trouwens naar duurzaamheid en dat is in onze branche een hele uitdaging. We hopen dat u uw verpakkingen daarom zo lang mogelijk gebruikt. Recycling is een groot goed en daarom zijn vele grondstoffen die we gebruiken voor al deze verpakkingen vaak afkomstig uit herwonnen grondstoffen. Ook hebben we ons toegelegd op de ontwikkeling van biologisch afbreekbare producten. Dat is in het geval van papieren zakken maar ook karton al vrij duidelijk, maar wist u dat er ook plastic bestaat dat tegenwoordig biologisch afbreekbaar is? Dat betekent dat ze niet al te lang in de natuur blijven liggen, mochten ze daar helaas onverhoeds toch terecht zijn gekomen. Wij denken aldus erg graag mee over de juiste verpakoplossingen. Met meer dan 30 jaar ervaring mogen we dan ook wel stellen dat we op dit terrein thuis zijn en ook u vast en zeker van het juiste advies en de juiste producten kunnen voorzien.

Als u vandaag bestelt dan hebt u de producten morgen al in huis

Een online bestelling kunt u direct maken, het is niet nodig om eerst een offerte op te vragen. Gaat het om een bulkbestelling of om producten die op maat gemaakt moeten worden? Of hebt u totaal andere vragen aan onze klantenservice? Dan staat het u vanzelfsprekend geheel vrij om even te bellen of te mailen. Komt de totale bestelling overigens boven de 200 euro uit? Dan brengen we geen verdere verzendkosten of bezorgkosten in rekening.