Zou u ook graag een eigen bso willen starten?

Toen ik afgelopen jaren op zoek was naar een nieuwe manier om van betekenis te kunnen zijn voor deze maatschappij, heb ik gekeken wat ik leuk zou vinden en wat mogelijk zou zijn. Ik wist meteen dat ik graag met kinderen zou willen werken en het bleek toen dat je ook je eigen bso starten kunt. Dat zou voor mij een heel ideale oplossing zijn want op die manier kon ik vanuit huis werken en toch met kinderen kunnen werken. Ik wist dat er veel vraag is naar opvang voor kinderen bij ons in de regio en daarom ben ik gaan kijken hoe ik het beste een bso starten kon. Ik heb toen gezien dat je op meerdere manieren een bso starten kunt, maar dat je goed moet kijken wat  de beste manier is. Als je namelijk  een eigen  bso starten wilt, moet je echt van nul beginnen. Ik heb toen gezien dat je ook een eigen bso starten kunt, maar dan onder die vlag van een grotere organisatie. Dat leek mij een heel goede stap omdat je op deze manier kunt zorgen dat je profiteert van de naamsbekendheid van een organisatie, terwijl je dus wel eigen baas blijft. Genoeg reden voor mij om eens te kijken hoe ik op deze manier een bso starten kon. Ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site van thuiscreche.nl kon gaan. Via deze site kun je een bso starten en je kunt hier zien waar je allemaal aan moet voldoen om een eigen opvang te beginnen. Ik heb vroeger ook veel met kinderen gewerkt dus de ervaring was er en ik moest nog een opleiding volgen en toen kon ik via deze site ook een bso starten. Ik  heb toen het hele traject afgelegd en daarmee kon ik de ouders ook laten zien dat ik gekwantificeerd was voor dit werk. Ik kon toen al heel snel een bso starten en dat is mij heel goed bevallen. Ik heb nu iedere dag drie kinderen bij mij  thuis en ik vind het heerlijk om voor hen te zorgen. Mocht u daarom ook een bso starten  willen, dan kan ik u dat alleen maar aanbevelen. U  zult merken dat dit een heel fijne manier van werken is en dat het fijn is om dit onder de vlag van een grotere organisatie te doen. Dat heeft namelijk veel voordelen en het schept vertrouwen bij de ouders. 

Surf naar thuiscreche.nl als u ook een bso starten wilt

Ik heb gemerkt dat veel mensen graag een bso starten willen, maar dat zij niet precies weten welke stappen zij moeten zetten. Vandaar dat ik iedereen in een dergelijke positie wil aanraden om eens naar thuiscreche te gaan. U zult zien dat u op deze site heel veel informatie kunt vinden over hoe u een bso starten kunt. 

Ik hoop dit werk nog lang te kunnen blijven doen 

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe werk omdat:

  • ik onder de vlag van een grotere organisatie kan werken 
  • Ik heel veel nieuwe uitdagingen kon aangaan 
  • Ik toch heel prettig thuis kan werken 

Mocht u meer willen weten, surf dan even naar thuiscreche.nl.