Afvalcontainers huren

Veel bedrijven kiezen voor afvalcontainers huren en dat is ook wel logisch, voor de grotere ondernemingen zijn de containers die de gemeente standaard aanbied immers vaak onvoldoende. Als onderneming produceer je vaak meer afval dan je doorhebt. Denk bijvoorbeeld alleen al eens aan de lunch, aan de verpakkingen die daarbij gebruikt worden en dus ook weer weggegooid worden. Aan theezakjes of gebruikte koffiefilters. En dan natuurlijk ook nog het bedrijfsafval dat komt kijken bij jouw productieproces of bij de verkoop van jouw artikelen. Alles zit immers tegenwoordig ergens in verpakt. Kies jij niet voor speciale afvalcontainers huren, dan zul je vaak tegen het probleem aanlopen dat de grijze container al vol is, voordat de gemeente deze weer komt legen. Dat is natuurlijk ontzettend onhandig, want vuilniszakken ernaast plaatsen is in de meeste gemeentes geen optie meer en ook mag je bij sommige niet meer de vuilcontainer zo vol doen dat het deksel niet meer helemaal dicht kan. Als jij tegen dit probleem begint aan te lopen, dan is het dus tijd voor grotere afvalcontainers huren, dan heb je altijd genoeg ruimte!

Voordelen van afvalcontainers huren

Er zitten verschillende voordelen aan grote afvalcontainers huren, namelijk:

  • je hebt altijd voldoende ruimte voor al jouw vuilnis
  • je kunt zelf afspraken maken hoe vaak ze geleegd worden
  • de tarieven staan van tevoren vast en zijn daardoor duidelijk
  • ze bieden goede mogelijkheden voor een duurzame bedrijfsvoering

Het eerste punt hebben we hierboven al besproken, dus dat zal duidelijk zijn. Het feit dat je zelf afspraken kunt maken over hoe vaak ze geleegd worden, is natuurlijk ook erg prettig. Voor sommige bedrijven zal eens in de twee weken voldoende zijn, terwijl andere liever tweemaal per week een vuilnisauto voor zien rijden om de containers te legen. De vaste tarieven voor afvalcontainers huren zijn ook prettig. In het verleden was dit bij het gebruik van vuilcontainers van de gemeente ook het geval, maar steeds meer gemeenten in Nederland stappen over op het betalen per kilo afval of per keer dat een container geleegd wordt. Dit maakt het voor jouw boekhouding natuurlijk lastig, omdat je dan niet vooraf al weet op wat voor bedrag je kunt rekenen. Een laatste voordeel van afvalcontainers huren, is dat je ze in verschillende varianten kunt krijgen, zodat jij je afvalstromen goed kunt scheiden. Gescheiden afvalinzameling draagt immers bij aan een beter milieu, omdat het recycling en verwerking een stuk eenvoudiger maakt. Wil je duurzaam ondernemen, dan moet je dus zeker gescheiden inzamelen.

Bedrijfsafval.nl is het juiste adres

Waar kun je nu terecht als jij afvalcontainers huren wilt? Bedrijfsafval.nl is dan het bedrijf om naar toe te gaan. Zij bieden verschillende soorten containers aan. Je kunt bij hen kiezen uit metalen en kunststoffen exemplaren, die bovendien in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Dat maakt de afvalscheiding een stuk eenvoudiger! Ook kun je bij hen terecht voor rolcontainers in verschillende formaten. Zo kun je een formaat kiezen dat past bij de hoeveelheid vuilnis die er in jouw onderneming gecreƫerd wordt. Ook kun je bij hen zelf kiezen hoe vaak ze leeg gemaakt worden. Voor afvalcontainers huren ben je bij hen dus zeker aan het juiste adres, helemaal omdat zij hiervoor ook nog eens zeer aantrekkelijke prijzen vragen! En het mooie is, je kunt alles gewoon online bij hen regelen. Heb jij ook meer ruimte nodig voor het afval van jouw bedrijf? Zou jij graag meer gescheiden in willen zamelen, om zo een steentje bij te dragen aan een beter milieu? Kies dan voor grote afvalcontainers huren bij Bedrijfsafval.nl, ook voor jou hebben ze geschikte varianten te huur!