Nolin

Als drukwerkspecialist is Nolin regelmatig op zoek naar ervaren en onervaren professionals die passie hebben voor het vak. Nolin is niet zomaar een drukwerkspecialist, maar zet zich met name in voor stichtingen, organisaties en verenigingen die zelf geen budget hebben voor goed drukwerk. De klanten ontvangen deze publicaties dan ook gratis middels het SponsorPublicatieConcept. Dit houdt voor Nolin in dat er een divers team aan het werk is om dit mogelijk te maken. Zo werken er bij ons veel mensen in bijvoorbeeld de verkoop, maar hebben wij ook verschillende grafisch ontwerpers in ons team om de kwaliteit van de publicaties hoog te houden.

Wat doet Nolin?

Nolin is een allround drukwerkspecialist die zich richt op verenigingen, stichtingen en organisaties. Doordat zij vaak geen budget hebben voor goede reclame en juist zij het hard nodig hebben om goede naamsbekendheid te hebben, bedachten wij het SponsorPublicatieConcept. Doordat medewerkers zoeken naar sponsoren, die de publicaties bekostigen, kunnen wij voor deze klanten kosteloos drukwerk realiseren.

Ons team bestaat dan ook uit diverse specialisten. Zo werken er verkopers, marketingprofessionals en grafisch ontwerpers en zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe specialisten. Kwaliteit staat bij Nolin dan ook altijd hoog in het vaandel, zodat een kosteloze publicatie bij ons niet onderdoet voor dure producten bij andere drukwerkspecialisten.

Opdrachtgevers uit het verleden

Sinds 2000 zijn wij actief voor verschillende organisaties, stichtingen en verenigingen. Nolin heeft dan ook al opdrachten gedaan voor vele klanten, zowel rondom Hoogezand, waar wij gevestigd zijn, als nationaal. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn Stichting Dierennood en Stichting Veilig Onderwijs. De klanten van Nolin hebben veel verschillende wensen, waardoor wij ons door de jaren heen hebben gespecialiseerd in de verschillende onderdelen van het vak. Zo kunnen wij terugkerend drukwerk realiseren, zoals magazines, maar kunnen de klanten ook bij ons terecht voor eenmalige publicaties, zoals een tijdloze folder.

Doordat onze klanten vaak een maatschappelijke functie hebben is Nolin zich ook steeds bewuster geworden van de verantwoordelijkheid van de individu naar de maatschappij. Daarom hebben wij ervoor gekozen gebruik te maken van groene energie, minimaliseren wij papierverbruik en maken wij zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht. Kortom is Nolin iedere dag actief om verantwoord te ondernemen.

De sfeer bij Nolin

Bij Nolin vinden wij het ook van groot belang dat de sfeer op de werkvloer positief is. Wij zijn van mening dat de beste resultaten op deze manier behaald kunnen worden. De sfeer tussen de collega’s is dan ook informeel en wordt door onze medewerkers als prettig ervaren. Ook de klanten van Nolin vinden het fijn om met onze sympathieke medewerkers zaken te doen.

Niet alleen professionals zijn bij Nolin actief. Ook toekomstige specialisten kunnen bij ons ervaring opdoen. Als SBB-erkend stagebedrijf bieden wij stageplaatsen voor studenten uit het mbo. Onze ervaringen daarmee zijn positief, omdat de stagiaires niet alleen leren van onze experts, maar de medewerkers van Nolin ook leren van de nieuwe inzichten die de stagiaires met zich meebrengen. Nolin is dan ook bezig om deze samenwerking uit te breiden zodat in de toekomst ook stagemogelijkheden beschikbaar zijn voor studenten uit het hbo