Kerstkaarten

Stuur jouw persoonlijke wensen op door je eigen kerstkaarten drukken bij Drukwerkdeal. Tegenwoordig besteden steeds meer mensen tijd om deze kaarten zelf te ontwerpen. Sommige knutselen deze van begin tot eind zelf in elkaar, maar je kan ze natuurlijk ook laten afdrukken. Er bestaan zoveel ontwerpprogramma’s waarmee ontwerpen gemaakt kunnen worden. Het is steeds makkelijker om je eigen creativiteit te gebruiken voor het maken van wenskaarten. Drukwerkdeal.nl biedt naast de modernste druktechnieken ook een ontwerptool, waar klanten ook hun eigen ontwerpen mee kunnen maken. Het is een eenvoudig programma waarmee jij je eigen wensen kan vormgeven, zodat je een originele kerstkaart kan opsturen dit jaar. Voor de klanten die zelf over een professioneel ontwerpprogramma beschikken of hiervoor de juiste ontwerpers in dienst nemen, is er een mogelijkheid om het ontwerpbestand mee te leveren voor de kerstkaarten drukken. Controleer van tevoren of het ontwerp voldoet aan de specificaties van Drukwerkdeal. Dit hebben zij in een informatiesheet opgesteld, zodat het ontwerpbestand op de juiste manier wordt aangeleverd. Alleen met de juiste resoluties, verhoudingen en andere specificaties kan het ontwerp zo goed mogelijk bedrukt worden. Dankzij jouw eigen creativiteit en het eenvoudige maar professionele bestelmenu van Drukwerkdeal, laat jij jouw eigen gemaakte kerstkaarten drukken via Drukwerkdeal.nl.

Kerstkaarten drukken met een glanzend resultaat

Je laat niet zomaar kerstkaarten drukken. Dit gaat altijd gepaard met een bijzondere boodschap voor een bijzondere periode. Jaarlijks sturen we elkaar dit soort wenskaarten en dan is dat nog mooier om dit te doen in combinatie met jouw eigen creativiteit. Te beginnen met het ontwerp en vervolgens met de vormgeving. In het bestelmenu voor kerstkaarten drukken, leg je de volgende opties vast:

  • Het formaat: A5 of A6, Vierkant en vierkant M, Din Large.
  • Oriëntatie: staand en liggend.
  • Vouwwijze: enkele kaart of dubbelgevouwen.
  • Bedrukking: enkelzijdig, dubbelzijdig, full color met een afbeelding aan een kant en een kleur (zwart) aan de andere kant.
  • Materiaal: ice silver metallic of enkelzijdig gestreken sulfaat karton.
  • Afwerking: geen, enkelzijdig mat- of glanslaminaat.

Bij kerstkaarten drukken hoort uiteraard speciaal papier. Niet zo vreemd dat het beste papiermateriaal is geselecteerd voor deze categorie. Het houtvrij enkelzijdig sulfaatkarton heeft een glans, maar is tevens een gestreken kartonsoort. Dankzij de glans kunnen afbeeldingen nog mooier tot uiting komen. Dankzij het kartonachtige papier is de kaart aan de binnenkant goed te beschrijven. Voor nog meer glans op je kaart kies je voor het ice silver metallic. De naam zegt het al, het heeft een zilveren metallic zelfs lichtgevende glans.

Opvallende kleuren

Alle kaarten worden in full color bedrukt. Dit geeft veel mogelijkheden voor de ontwerpen voor kerstkaarten bedrukken. Full color wordt toegepast bij het afdrukken van afbeeldingen en kleurrijke ontwerpen. Wanneer er veel kleuren zijn verwerkt in het ontwerp, dan worden deze aan de hand van de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) tot stand gebracht. Door het mengen gedurende de bedrukking worden de kleuren op het papier aangebracht. Dankzij de beschikbaarheid van de modernste full color druktechniek, komt jouw afbeelding prachtig op het papier. Zorg voor een goede bescherming van de kleuren met een goede afwerking. Door het toevoegen van mat- of glanslaminaat bij kerstkaarten drukken, blijft jouw kerstontwerp in goede staat. Zo kunnen de ontvangers van jouw kaart nog lange tijd de kerstkaart bewonderen. Het mat- of glanslaminaat geven niet alleen maar een mooie gloed over de kaart. Deze is ook bedoeld om de inkt een beschermlaag te geven. De afgedrukte afbeelding blijft dan nog lang in goede staat. Alleen zo kan jij met trots de kaarten versturen. Ga daarom voor originaliteit dit jaar en laat jouw unieke kerstkaarten drukken bij Drukwerkdeal.nl.