Placemat maken

Waar je ze ook voor nodig hebt, een placemat maken bij Printselect is eenvoudig en snel te doen. Dankzij deze toegankelijke service kan iedereen placemats drukken die een persoonlijke tint geven. Met name horecagelegenheden maken veel gebruik van deze service. Natuurlijk zijn placemats in allerlei soorten te vinden, zonder deze te bedrukken in de stijl van het café of restaurant. Maar het staat nog representatiever als bezoekers de entourage herkennen in de placemat. Je hoeft niet te veel te betalen voor een placemat maken. Voor een voordelige prijs kan je placemats drukken bij printselect.nl zoals jij wilt. Bedenk hoe jij origineel kan zijn en indruk kan maken met jouw placemats. Maar denk niet alleen aan de promotie, maar ook wat aansluit bij de rest van jouw interieur. Mooi zal zijn als de placemats drukken gebeurt in de kleuren van jouw logo en de rest van de huisstijl. Een placemat maken bij Printselect kan helemaal zoals jij wilt. Een ander origineel is een mooie afbeelding die representatief is bij jouw horecagelegenheid. Sommige restaurants laten hun menu op de placemats drukken. Alleen moet je hier wel mee rekening houden als het menu weer verandert. Gelukkig is een nieuwe bestelling zo doorgegeven via de website printselect.nl.

Placemats drukken in meerdere variaties

Printselect.nl biedt meerdere uitvoeringen aan waarmee je kan afwisselen voor placemats drukken. Te beginnen met het formaat. Naast het standaard A3 en A4 formaat, mag je hier ook zelf een formaat aangeven. Mocht jij een uitzonderlijk ontwerp hebben die zijn eigen maten vereist voor een placemat maken, dan kan je ook bij het doorgeven van jouw bestelling de breedte en hoogte doorgeven in centimeters. De volgende keuze is een liggend of staand formaat. Vaak kiezen mensen voor een placemat maken voor een liggend formaat, maar dit mag uiteraard iedere klant zelf kiezen. Hetzelfde geldt voor de bedrukking. Placemats drukken gebeurt bij printselect.nl altijd in full color. Dat kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. Enkelzijdig kan een vanzelfsprekende optie zijn, aangezien vaak maar een kant van de placemat te zien is en ook gebruikt wordt. De achterkant kan bedrukt worden, om deze van een verrassing te voorzien. Een opties is aan de ene kant het logo van het restaurant de plaatsen of een mooie afbeelding en op de andere kant het menu. Een placemat maken kan in het materiaal houtvrij mat mc of houtvrij offset. Afhankelijk van het materiaal selecteer je een van de gewichten variërend van 90 tot en met 350 grams.

Een mooie afwerking

Het afwerken bij een placemat maken is geen overbodige luxe. Zeker aangezien ze gebruikt worden bij het eten waarbij altijd wel geknoeid wordt. Grote kans dat jouw prachtige placemats vies worden, maar met placemats drukken met een kwalitatieve afwerking hoef jij dit niet te vrezen. Wanneer je een van de afwerkingen kiest, blijft het ontwerp voor de placemats drukken altijd in goede staat:

  • Tweezijdig glanslamineren
  • Tweezijdig matlamineren
  • Eenzijdig glanslamineren
  • Eenzijdig matlamineren

Dankzij deze bewerkingen blijven jouw placemats altijd in goede staat en kunnen ze tegen een stootje. Jouw bijzondere ontwerp is zo altijd goed te zien op de tafels van jouw horecagelegenheid of feest. Tenslotte is een placemat maken niet alleen maar gebonden aan restaurants. Het is ook een leuk idee voor een verjaardagsfeest of een ander evenement. Of om weg te geven als een geschenk. In een huishouden zijn placemats altijd een prettig voorwerp om snel te gebruiken, zodat de tafel niet beschadigd wordt. Een placemat is sneller vervangen dan een tafel en minder kostbaar. Dankzij de technieken en bedrukkingsmogelijkheden van Printselect.nl kan je altijd een bestelling doen voor placemats bedrukken wanneer dat nodig is.