Teamuitje Overijssel

Bedrijfsfeest of teamuitje in Twente, Overijssel - Het Schwarzwald

Wil jij eens iets leuks doen met jouw collega’s? Kies dan voor een teamuitje in Overijssel! In veel ondernemingen is het goed gebruik om eens in de zoveel tijd eens met alle personeelsleden iets anders te doen dan alleen maar werken. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een etentje zijn, maar ook een speciale activiteit is natuurlijk een mogelijkheid. Waar het om gaat, is vooral dat je eens in een andere omgeving bent met elkaar. Dit brengt andere gesprekken op gang, het gaat dan niet meer alleen maar over het werk, terwijl het daar tijdens werkuren vaak toch wel bij blijft steken. Een teamuitje in Overijssel is dus een manier om elkaar eens op een andere manier te bekijken en elkaar op een andere manier te leren kennen. Je komt misschien wat te weten over elkaars persoonlijke situatie, wat het gedrag van iemand kan verklaren. Misschien is een van je collega’s al een tijdje wat stilletjes of chagrijnig zelfs. Als je dan weet dat het privé allemaal niet zo goed gaat, bijvoorbeeld door ziekte in de familie, dan plaatst dit het allemaal toch in een heel ander daglicht. Een teamuitje in Overijssel houden is dus een goede manier om elkaar op een andere manier te leren kennen!

Teamuitje Overijssel als teambuilding

Niet alleen kun je elkaar op persoonlijk vlak beter leren kennen, als je kiest voor een actieve invulling van het teamuitje te Overijssel, dan kun je ook andere kwaliteiten van iemand ontdekken. Degene die nu meestal rustig en stil is, kan misschien wel een heel goede leider zijn. Een ander kan misschien heel goed in staat blijken om op details te letten, terwijl weer een ander de kwaliteit heeft om het overzicht over het geheel te bewaren. Door zo op een andere manier iets met elkaar leer je elkaar dus ook wat dat betreft beter kennen. Een teamuitje in Overijssel kan er daardoor voor zorgen dat jullie ook op de werkvloer beter met elkaar samen kunnen werken, omdat je meer inzicht hebt gekregen in het groepsproces en de kwaliteiten van iedereen. Daarom is het goed om niet altijd maar gewoon een hapje en drankje te doen tijdens je teamuitje in Overijssel, maar om hier ook een activiteit aan te verbinden. Hiermee zorg je er voor dat het ook echt veel toegevoegde waarde heeft.

Laat het organiseren

Hoe pak je de organisatie van een persoonsuitje nu aan? Je kunt natuurlijk zelf proberen een activiteit te organiseren, maar laten we eerlijk zijn, dit is veel werk en het kost vaak veel tijd. Daar zit je natuurlijk niet direct op te wachten en daarom is het wel zo handig om te kiezen voor een bedrijf dat voor jou een teamuitje in Overijssel kan verzorgen. Het Schwarzwald is hiervoor echt een uitstekende locatie! Zij bieden jou verschillende arrangementen aan, die in ieder geval bestaan uit:

  • ontvangst met koffie, thee en cake
  • een activiteit
  • diner in de vorm van een buffet of een bbq

Dit is de basis. Wil jij het graag uitgebreider hebben, dan kun je kiezen voor de toevoeging van een tweede activiteit, waarbij er een pauze gehouden wordt tussen de twee activiteiten door. En ook kun je nog kiezen voor een quiz of een bingo na het diner. Je kunt op deze manier dus zelf de invulling van je teamuitje te Overijssel bepalen. Bovendien heb je bij de activiteiten ook keus uit diverse opties, zoals Buggy Buxter, een Solex tour of een kookworkshop. Lees meer…