Wilt u een cursus internet rechercheren volgen?

Wilt u graag een cursus internet rechercheren volgen? Dan bent u bij Aware Online Academy aan het juiste adres! De Aware Online Academy is een OSINT Training Center, waar u kunt leren om veiliger en effectiever te zoeken naar online informatie. OSINT is een afkorting welke staat voor Open Source Intelligence, het vakgebied waarop de Aware Online Academy cursussen geeft zoals de cursus internet rechercheren. Van de Aware Online Academy kunt u kortlopende of langdurige ondersteuning in uw OSINT-onderzoek verwachten. Verder krijgt u bij het volgen van een cursus internet rechercheren ook custom OSINT-tools welke u gratis kunt gebruiken in uw onderzoek. Als laatste leert u bij een cursus internet rechercheren diverse tips om uw OSINT-onderzoek effectief, gestructureerd en veilig te houden. De Aware Online Academy is een Certified Open Source Investigator en een Certified Open Source Intelligence Specialist welke u zeer graag hulp levert in uw onderzoek. Op de website van de Aware Online Academy kunt u exact zien waar zij u mee van dienst kunnen zijn. 

De cursus internet rechercheren van de Aware Online Academy

In het juridisch kader geeft de Aware Online Academy een cursus internet rechercheren. Deze cursus zal vragen beantwoorden als bijvoorbeeld ‘wat wordt er verstaan onder openbare bronnen?’ of ‘hoe zit het met stelselmatigheid?’. Tijdens de cursus internet rechercheren wordt in maar liefst 4 uur ingezoomd op de juridische aspecten welke betrekking hebben op het internet rechercheren. De belangrijkste informatie over de cursus internet rechercheren is hieronder samengevat:

  • Datum: 15 maart 2019
  • Tijdstip: 13.00 tot 17.00 uur
  • Docent: Jan-Jaap Oerlemans
  • Prijs: 399 euro (deze prijs is BTW vrijgesteld)
  • Inclusief: koffie, thee, water, zoetigheid
  • Locatie: Rotterdam (exacte locatie volgt nog)
  • Cursisten: maximaal 25 personen

In deze cursus wordt ingegaan op diverse aspecten welke betrekking hebben op internet rechercheren. Onderwerpen welke onder andere aan bod komen in deze cursus zijn wet- en regelgeving op het gebied van strafvordering, het bestuursrecht, de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wbpr) en de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) aan bod. 

Over de docent van de cursus internet rechercheren

De cursus internet rechercheren van de Aware Online Academy wordt gegeven door Jan-Jaap Oerlemans. Deze zeer professionele docent van de cursus internet rechercheren is als onderzoeker en gastmedewerker verbonden aan eLaw@Leiden, wat het Centrum voor Recht en Technologie is bij de Universiteit van Leiden. Jan-Jaap Oerlemans doet is een onderzoeker welke onderzoek doet naar digitale opsporing, privacy en cybersecurity. Naast zijn baan als onderzoeker en zijn baan als docent van de cursus internet rechercheren, is Jan-Jaap Oerlemans ook nog redacteur bij het tijdschrift Computerrecht en expert bij het Kenniscentrum Cybercrime van het Hof Den Haag. Een zeer professionele en goede docent dus! In 2017 is Jan-Jaap Oerlemans gepromoveerd op zijn proefschrift ‘Investigating Cybercrime’ bij de Universiteit Leiden, en is hij co-auteur van het boek ‘Strafrecht & ICT’ geschreven in het jaar 2019. Al deze ervaring en al deze kennis deelt hij met u in zijn cursus internet rechercheren aan de Aware Online Academy. Bent u ge├»nteresseerd geraakt de cursus internet rechercheren? Wilt u meer informatie over deze cursus? Of heeft u specifieke vragen welke u graag tijdens deze cursus zal willen behandelen? Dan kunt u contact opnemen met de Aware Online Academy.

https://www.aware-online.com/internetrechercheren-het-juridisch-kader/