Wilt u een goede schaftkeet kopen?

Ons bouwbedrijf heeft de afgelopen jaren goede zaken gedaan en dat betekende dat wij konden gaan investeren in nieuw materieel. Wij hadden altijd heel oude schaftketen en daarom hebben wij besloten dat wij een nieuwe schaftkeet kopen wilden. Wij kregen namelijk veel klachten van onze medewerkers omdat zij vonden dat de keten waarin zij moesten zitten, niet meer van deze tijd waren. Wij hebben daarom gekeken waar je vandaag de dag moet zijn wanneer je een schaftkeet kopen wil. Als je op het internet op zoek gaat, kom je op allerlei sites terecht waar je de meest dure schaftkeet kopen kunt. Dat was niet per se wat wij wilden aangezien wij onze mensen ook niet wilden stimuleren om te lang in de keet te blijven zitten. Vandaar dat wij heel blij waren dat wij uiteindelijk op de site van harmsenmaterieel terechtkwamen. Deze mensen hebben heel goede keten op hun site gezet. Wij waren dan ook meteen een en al oor en wij hebben dan ook meteen even gekeken wat voor ons het beste was. Wij hebben de mensen van deze site even gebeld om te horen wat zij ons zouden adviseren. Wij kregen diverse opties voorgelegd en daarom hebben wij afgesproken om een keer langs te komen bij dit bedrijf.

Wij konden hier voor een goede prijs een schaftkeet kopen

Toen wij eenmaal bij de mensen van harmsenmaterieel.nl aankwamen, werden wij heel hartelijk ontvangen. Zij waren al op de hoogte van het feit dat wij een schaftkeet kopen wilden en wij hadden zelf al een selectie gemaakt van de keten die wij graag wilden zien. Wij wilden graag een ruime schaftkeet kopen omdat wij altijd in tamelijk grote groepen werken. Als het weer dan vervelend is, is het belangrijk dat wij allemaal in de keet kunnen schuilen. Wij hebben bij deze mensen een aantal exemplaren bekeken en het viel ons op hoe mooi deze keten waren. Ze waren zeer ruim ingedeeld en bovendien waren ze niet van heel zwaar materiaal gemaakt. Dat maakt het voor ons heel eenvoudig om een goed exemplaar te kiezen. Als namelijk alle opties goed zijn, dan kun je dus de goedkoopste schaftkeet kopen. Zo gezegd zo gedaan. Wij hebben aangegeven welk exemplaar wij graag wilden en deze is vervolgens voor ons gereserveerd. Toen wij bij thuiskomst het geld over hebben gemaakt, werd de koop definitief en konden wij een afspraak maken om de keet op te halen.

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en wij merken dat ook onze mensen zeer tevreden zijn over onze nieuwste aankoop. Kortom:

  • wij vonden vonden hier de keet die wij nodig hadden
  • wij werden hier voor een heel goede prijs geholpen
  • wij konden onze keet al op heel korte termijn ophalen

Als u meer over dit bedrijf wilt weten, of als u foto’s wilt zien van de beschikbare keten, dan raad ik u aan even naar harmsenmaterieel.nl te surfen. Hier kunt u ook de contactgegevens van dit bedrijf vinden mocht u hen ook graag even willen spreken.