Kan jij wel een jongerencoach uit Breda gebruiken?

Jong zijn we allemaal geweest. Je hoort veel mensen zeggen dat ze terug willen naar hun jeugd. Het kan namelijk leuk zijn, maar soms ook heel lastig! Als jongere ben jij je volop aan het ontwikkelen. Niet alles kan vlekkeloos gaan. Sociale media is nog nooit zo populair geweest en maakt de wereld soms net een stukje ingewikkelder. De jongerencoach in  de buurt van Breda kan jou een handje helpen! Op haar website morehappy legt ze uit wat ze allemaal aanbiedt. 

Wat doet de jongerencoach uit Breda?

More Happy is het bedrijf van Natasja ter Moorst. Zij is jongerencoach in Breda. Haar bedrijf is gevestigd in Baarle Nassau, vlakbij Breda. Een jongerencoach helpt jongeren bij hun vraagstukken. Deze vraagstukken zijn zeer uiteenlopend. Zo kan ze je hulp bieden als je gepest wordt. Ook weet ze hoe jij meer zelfvertrouwen kunt krijgen. Als jongerencoach geeft ze je tips als je bijvoorbeeld naar de brugklas gaat of als je ouders gaan scheiden. Ze kan je zelfs leren beter te concentreren. Super handig als jij bijvoorbeeld examen moet doen! Het belangrijkste is dat zij een luisterend oor biedt. Natasja vindt niets gek, maar staat open voor alles waar jij mee zit. Er zijn veel verschillende manieren waarop de jongerencoach uit Breda jou hulp kan bieden. Hierover lees je meer in de volgende alinea.

Waarom More Happy?

Simpelweg omdat de jongerencoach uit Breda het belangrijk vindt dat jij als jongere je happy voelt! Als je jong bent, leg je immers de basis voor later. Niets is fijner dan je goed te voelen. Waarom zou jij nou kiezen voor More Happy? Dit heb ik voor je op een rijtje gezet:

  • Het bedrijf biedt diverse hulp aan. Natasja kan langskomen, maar ze biedt ook e-coaching aan. Zo maakt ze drempel voor jou een stuk lager!
  • De jongerencoach uit Breda geeft ook groepstraining. Dus heb jij een vriend of vriendin die ook wat hulp kan gebruiken, dan kom je gezellig samen.
  • Uit de recensies blijkt dat de jongerencoach Natasja een warm mens is dat niets anders wil dan jou helpen. 
  • Ze helpt je een gelukkiger mens te worden. Wie wil dat nou niet?!
  • Je hoeft niet in of bij Breda te wonen. Tegen reiskostenvergoeding is de jongerencoach uit Breda bereid om jouw kant op te komen.
  • Ze is niet alleen geschikt om jou te coachen. Ze kan ook jouw ouders adviseren. Wellicht wordt de band tussen jou en je ouders dan alleen nog maar beter!
  • Ze biedt hulp aan jongeren tussen die tien en twintig jaar.
  • De jongerencoach uit Breda werkt met korte trajecten. Dit bespaart de kosten maar helpt jou toch een eind op weg!

Ben je nog niet overtuigd? Vind je het misschien spannend om naar een jongerencoach te gaan? Bedenk dat de jongerencoach uit Breda er is om jou je goed te laten voelen. Het kan dus alleen maar beter! Natasja plant altijd eerst een intakegesprek in. Zo krijgt zij helder waar ze jou mogelijk mee kan helpen en zo weet jij of het iets voor je is. Stuur haar een mailtje of bel haar voor meer informatie. Natasja kijkt naar je uit!