Een origineel vrijgezellenfeest is naaktmodel schilderen en tekenen in Amsterdam

Op ons Bruidsblog ben je gewend dat wij jou de leukste tips geven die jou inspireren voor jouw huwelijk. In onze rubriek voor inspirerende vrijgezellenfeesten lichten we elke maand een bijzondere manier uit om een vrijgezellenfeest invulling te geven. Deze maand hebben wij het vrijgezellenfeest met naaktmodel schilderen en tekenen in Amsterdam ontdekt en die willen we graag met jullie delen. Dames, maak de borst maar nat, want dit is een vrijgezellenfeest die je nog lang bij zal blijven. Het vrijgezellenfeest met naaktmodel schilderen en tekenen in Amsterdam is echt één van de beste opties voor een vrijgezellenfeest dat wij sinds tijden zijn tegengekomen.

Wat kun je verwachten bij het vrijgezellenfeest met naaktmodel schilderen en tekenen in Amsterdam

Het vrijgezellenfeest met naaktmodel schilderen en tekenen in Amsterdam wordt georganiseerd door Vincent van Oss. Op zijn website www.vincentvanoss.nl zijn we dan ook op deze vrijgezellenactiviteit gestuit. Vincent van Oss is beeldend kunstenaar en schilder en is reeds vele jaren actief in de kunst. Hij heeft daarbij al vele exposities gehouden, waardoor zijn werk misschien al wel eens jouw aandacht kan hebben getrokken. Onder de kundige begeleiding van Vincent van Oss ga je het vrijgezellenfeest met naaktmodel schilderen en tekenen in Amsterdam van start, waarbij je samen met jouw vriendinnen een heus naaktmodel gaat portretteren. Vincent geeft je daarbij begeleiding met:

  • Vrijheid van eigen interpretatie
  • Compositie
  • Kleurgebruik

Eigenlijk alles wat je moet weten rondom het schilderen met een levend model. In het geval van het vrijgezellenfeest met naaktmodel schilderen en tekenen in Amsterdam is dit een mannelijk model dat geheel ontkleed zal poseren en het onderwerp zal zijn waarop de schilderijen gebaseerd worden. Het is heel uniek om te ervaren hoe inspirerend het menselijk lichaam kan zijn en hoe je hier zelf mee omgaat bij het creëren van kunst. Als eerste wordt een schets gemaakt, om in grove lijnen de compositie op het papier of canvast te zetten. Vervolgens krijg je tijdens het vrijgezellenfeest met naaktmodel schilderen en tekenen in Amsterdam te leren hoe je begint met het schilderen van een naaktmodel. Welke elementen zijn er belangrijk, waarop moet je letten en hoe kun je, bijvoorbeeld met gebruik van schaduwen en kleuren, een bepaalde diepte aanbrengen in jouw schilderij. Samen met jouw vriendinnen wordt jouw creativiteit op de proef gesteld tijdens het vrijgezellenfeest met naaktmodel schilderen en tekenen in Amsterdam en het is daarbij erg leuk om te ontdekken wie in jouw vriendenkring oog voor kunst heeft. Het creatieve aspect, waarbij het naaktmodel iedereen in de groep op een andere manier zal inspireren, maakt dit een erg leuke activiteit om samen te ondernemen. Je zult ervan versteld staan hoe snel het went om een vreemde en naakte man tegenover je te hebben en het lichaam te bestuderen om het vervolgens een waardige gelijkende weergave op het papier of canvas te geven.

Een bijzondere ervaring samen met jouw beste vriendinnen

Tijdens het vrijgezellenfeest met naaktmodel schilderen en tekenen in Amsterdam wordt ongemak achterwege gelaten en raak je heel vertrouwd met het schilderen van het naaktmodel. Het is heel bijzonder om te ontdekken dat je met deze invulling van jullie vrijgezellenfeest juist elkaar op een heel andere manier leert kennen. Je zult ook merken dat de aandacht niet opgeslokt wordt door het model, maar door het schilderen en de verbetering van jullie schilderkunsten. Natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid en wordt het schilderen van het naaktmodel ook niet al te serieus genomen. Het vrijgezellenfeest met naaktmodel schilderen en tekenen in Amsterdam is daarmee in onze ogen het meest leuke en originele vrijgezellenfeest van het jaar.